Kérdése van? Hívjon minket! +36308867748

Blog
2019.11.30 10:30

Led projektorok minden alkalomra...

Led projektorok minden alkalomra...

Minden ünnep alkalmával próbálunk valamilyen dekorációt vinni otthonukba, amivel arra törekszünk, hogy sokkal jobban átjöjjön egy-egy ünnep meghittsége. Legyen szó az év bármelyik ünnepéről.

Led projektorok, minden alkalomra...

Minden ünnep alkalmával próbálunk valamilyen dekorációt vinni otthonukba, amivel arra törekszünk, hogy sokkal jobban átjöjjön egy-egy ünnep meghittsége. Legyen szó az év bármelyik ünnepéről: húsvét, szülinap, halloween, karácsony és még sorolhatnánk. Összegyűjtöttünk néhány olyan kiváló ötletet, ami segítséget nyújthat nekünk.

Mi lenne ez az ötlet?

Számos olyan fénytechnika létezik, amely az időjárás viszontagságainak és a nagyobb igénybevételnek is ellenáll. A LED projektor fényjáték alkalmas ünnepi hangulatot festeni minden egyes rendezvényre, helységekre és épületekre, úgy, hogy különböző fényjáték mintákat kiválasztva rávetíti a falra. Akár bentre akár házon kívül. Kiváló minőségű mintákból válogathatunk.

Ne csak karácsonyra tervezzük a hangulatvilágítást!

Minden évben eljön az a nap, amikor születtünk. A születésnapot mindig próbálják szeretteink minél emlékezetesebbé tenni számunkra. Családtagjaink, szeretteink ilyenkor a lakást is feldíszítik kívül-belül. Kiválaszthatják a születésnapi mintákat, mellyel, sokkal boldogabbá és emlékezetesebbé tehetik a szülinapokat.

Bár Magyarországon nem divat Halloweenkor a csoki és cukor gyűjtés a gyerekeknek nagy élményt nyújt, ha a házon szellemeket lát kivetítve. Sokkal mókásabbak és emlékezetesebbek lesznek a gyerekeknek ezek az esték.

 

Ezeket az utcai, kültéri kivilágításokat az év bármely ünnepére alkalmazhatjuk, mivel számos minta közül választhatunk. Ha érkezik a Mikulás, és a gyerekek lassan készítik elő a csizmájukat. Ilyenkor anya és apa kiválaszthatja a Mikulás mintát és az udvaron bekapcsolja a LED projektort, mellyel boldogabbá teheti nem csak a saját gyermekeit, hanem minden olyan járókelőt, akik elsétáltak az otthonuk előtt.

 

Lassacskán előkerülnek a díszek a szekrény aljából. Átnézzük, milyen dekorációkkal pompázhatjuk otthonunkat. A karácsonyfát öltöztetve előkerül az utolsó elem, az égősor. A LED fényfűzér meghitt karácsonyi hangulatba öltözteti karácsonyfáját. Az átlátszó formákat különböző színű (kék, prios, sárga, zöld) fények világítják meg.

Ha lehetőségünk van a kertünket is megvilágítani, gondoljuk át jól, ne csak a karácsonyban gondolkozzunk! A kertünk minden évszakban más és más arcát mutatja. Áldott ünnepeket kívánunk!

(a cikk a KütyüNeked.hu webáruház tulajdona)