Kérdése van? Hívjon minket! +36308867748

AUTÓ

Kiegészítők szezonálisan vagy egész évre! Válogass az egyedi daraboktól a legszükségesebb eszközökig! Nálunk a biztonságos, de élvezetes utazás az első: nézz szét a Bluetooth kihangosítók, gravitációs és mágneses telefontartók közt.  A legmodernebb kütyükkel óvhatod gépjárművedet: próbáld ki digitális keréknyomás ellenőrző és horpadáseltávolító eszközeinket. Vezess sportosan vagy óvatosan, nálunk egyedi darabokat találsz jó áron!Az autó ma már nélkülözhetetlen kelléke életünknek: kocsival megyünk munkába, iskolába a gyerekekért, nagyobb nyaralásokra. Ha már úgyis naponta legalább egy órát utazol, miért ne választanád a kényelmet és a biztonságot? Dőlj hátra és élvezd az új felszerelésekkel járó kényelmet!

Az autódat éppúgy „használod”, mint az otthonodat: ha sok időt töltesz benne előbb-utóbb felütni a fejét a rendetlenség és a kosz. Ugye milyen jó lenne, ha nem kéne állandóan kiporszívózni a benzinkúton a homokos-földes lábteret? A szivargyújtó csatlakozóval ellátott autós porszívóval sokkal hatékonyabban varázsolhatod tisztává autódat! Kicsi, kompakt méretének köszönhetően a legkisebb zugokból is kitakarítja a koszt, ráadásul a mosható filteres rendszernek köszönhetően hosszú távon sokkal költséghatékonyabb megoldás.

Nem mintha a gépjárművel csak belülről kéne tisztán tartani – mégis sok autónál alapvető tisztítószerek hiányoznak. Az autómosó folyadékon kívül még számos tisztítószerre szükség van a biztonságos utazáshoz és az igényes, újszerű kinézethez. Mivel valószínűleg a te szélvédődet sem kímélik a bogarak, érdemes felszerelkezned egy bogáreltávolító szivaccsal és ablaktörlővel. Egyébként is: mennyivel jobb érzés beülni minden nap egy tiszta, szép autóba, mint egy régi, koszos gépkocsiba?

Persze a legelső mégiscsak a biztonság – és erről évszaktól függetlenül gondoskodni kell! Töltsd fel a csomagtartódat hidraulikus emelővel, láthatósági mellénnyel és elakadásjelzővel - sosem tudhatod, mikor lehet hasznodra! Gondoskodj autód épségéről nyáron szélvédőtakaróval, télen jégoldó spray-vel – apró trükkök, de a komfortos és biztonságos úthoz elengedhetetlenek.

Végezetül pedig: élvezd ki maximálisan az utazást!