Blog

Eleged van a szúnyogokból?
23
Máj

Van egy szuper eszköz, ami megoldást nyújt arra, hogy nyugodtan kint töltsd a szabadidőd az udvaron. Ez az eszköz abban segít, hogyha a rovar hozzáér a belsejében található elektromos részhez, akkor abban a pillanatban megsüti és leesik.

IzzON a grillsütő!
16
Máj

Te is szereted áthívni a barátaid, családtagjaid egy grillpartira? Az első gondolatod ilyenkor, hogy a legjobb fogást szeretnéd feltálalni nekik. Itt egy profi eszköz, ami elkerülhetővé teszi, hogy semmilyen bakit ne kövess el.

Párakapuval hűsölés a nyár
09
Máj

Gondolj csak bele, kint az udvaron 35-40 fok van, te kint ülsz a napágyon, a fejed védi a napernyő, és hűsítő vízpermet vesz körül. Eközben tudsz kellemesen pihenni a szabadban, míg a szomszédod a lakásból irigykedve néz.

Olvadjon a jég! Téli tippek autósoknak
16
Jan

Minden autós megküzd télen a párával és a jéggel, főleg a nem várt időkben. Általában egyből nyúlunk a jégkaparóhoz, ami nem egy kellemes munka a kora reggel a hidegben.

Led projektorok minden alkalomra...
30
Nov

Minden ünnep alkalmával próbálunk valamilyen dekorációt vinni otthonukba, amivel arra törekszünk, hogy sokkal jobban átjöjjön egy-egy ünnep meghittsége. Legyen szó az év bármelyik ünnepéről.

Öltöztesd ünnepi hangulatba otthonodat!
25
Nov

Lassacskán előkerülnek a karácsonyi dekorációk, amitől a lelkünk is ünnepi hangulatba öltözik. Hogyan hozzunk meghitt hangulatot úgy, hogy ne nyúljunk mélyre a pénztárcánkba?