Kérdése van? Hívjon minket! +36308867748

Blog

A gyümölcsturmixok sokáig az egészség szinonimájaként jelentek meg a köztudatban, hiszen mi lehetne egészségesebb a frissen készített gyümölcsitaloknál? Mára változott a közvélekedés. Jóból is megárt a sok, miért lenne kivétel épp a turmix?

Ebben az évben az időjárás eddig nem kényeztetett el minket. A szép napok inkább csak itt-ott fordultak elő, de a levegőben már érezni a nyarat, és a napsugarak is egyre erőteljesebben bújnak elő a felhők mögül. Várható, hogy az időjárás egyik napról a másikra megváltozik, és semmi sem akadályozza meg a kint töltött kellemes órákat.

Gyorsan köszöntött ránk az ősz hulló falevelekkel, hűvösebb éjszakákkal, rövidebb nappali órákkal. Észrevehető, hogy a természet változáson megy keresztül, gyönyörű színes tájjal, finom őszi gyümölcsökkel káprázatat el minket, ezzel felébresztve bennünk az évszak varázslatosságát.

USB-s turmixgép és kulacs egyben- Éhes vagy? Készíts smoothiet bárhol és bármikor!

Takarítson meg sok időt turmix elkészítésével és készítse el egészséges reggelijét 2 perc alatt!

Mindenki számára kulcsfontosságú szerepet tölt be az egészség. Ismertté vált egy mondás, miszerint előbb legyen egészség, aztán majd lesz valahogy.

Szenzációsan népszerű a kapszulás kávékészítés, nem véletlenül, hiszen különleges ízvilágot lehet elérni ezzel a megoldással. Eközben szerencsére a világ egyre inkább tudomást vesz a környezettudatosság jelentőségéről. Ezeket a vágyakat és elvárásokat egyesítik a Dolce Gusto újratölthető kávékapszulák, amelyek költségtudatos megoldásnak is számítanak.

Amikor valaki a pandémiáról beszél, sokakban felmerül az a kérdés, hogyan lehetséges ilyen körülmények között meghitt az idei karácsony? Az ajándékokat hol szerezzem be, hogy ne kelljen kimozdulnom? A következő cikkben erre adunk választ.

Első alkalommal indultunk a megmérettetésen, ahol szakmai zsűri pontozza a versenyzőket. Idén 450 induló webáruházból sikerült a legjobb 25 közé jutnunk.

Ezen az éjjelen rémisztő jelmezeket viselnek kicsik és nagyok. Kísérteties történeteket mesélnek egymásnak, ijesztő arcú tököket faragnak, melyeket az udvaron helyeznek el. Más néven Jack lámpásnak hívják, ez segít elűzni a gonosz szellemeket valamint a töklámpásból kigyúló fény segít, hogy haza találhassanak elhunyt szeretteink.

Van egy szuper eszköz, ami megoldást nyújt arra, hogy nyugodtan kint töltsd a szabadidőd az udvaron. Ez az eszköz abban segít, hogyha a rovar hozzáér a belsejében található elektromos részhez, akkor abban a pillanatban megsüti és leesik.

Te is szereted áthívni a barátaid, családtagjaid egy grillpartira? Az első gondolatod ilyenkor, hogy a legjobb fogást szeretnéd feltálalni nekik. Itt egy profi eszköz, ami elkerülhetővé teszi, hogy semmilyen bakit ne kövess el.

Gondolj csak bele, kint az udvaron 35-40 fok van, te kint ülsz a napágyon, a fejed védi a napernyő, és hűsítő vízpermet vesz körül. Eközben tudsz kellemesen pihenni a szabadban, míg a szomszédod a lakásból irigykedve néz.

Minden autós megküzd télen a párával és a jéggel, főleg a nem várt időkben. Általában egyből nyúlunk a jégkaparóhoz, ami nem egy kellemes munka a kora reggel a hidegben.

Minden ünnep alkalmával próbálunk valamilyen dekorációt vinni otthonukba, amivel arra törekszünk, hogy sokkal jobban átjöjjön egy-egy ünnep meghittsége. Legyen szó az év bármelyik ünnepéről.

Lassacskán előkerülnek a karácsonyi dekorációk, amitől a lelkünk is ünnepi hangulatba öltözik. Hogyan hozzunk meghitt hangulatot úgy, hogy ne nyúljunk mélyre a pénztárcánkba?