Tudtad?

  Vásárolj rizikó nélkül!
  Ha mégsem tetszik, visszavásároljuk.

  Gyors kiszállítás!
  Akár már másnap átveheted.

  Minden lépésről tudni fogsz!
  Folyamatos státusz értesítés.

  Fizess ahogy szeretnél!
  Utánvét, átutalás, bankkártya.

  Kiváló ár/érték arány!
  Prémium kiszolgálás, alacsony árak.

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

info@kutyuneked.hu - Vásárolj 15 000 Ft felett és INGYEN kiszállítjuk!

Blog

Miért jó véroxigénszint és pulzusmérő?
25
Febr

Mindenki számára kulcsfontosságú szerepet tölt be az egészség. Ismertté vált egy mondás, miszerint előbb legyen egészség, aztán majd lesz valahogy.

Dolce Gusto környezetbarát, újratölthető kávékapszulák
11
Febr

Szenzációsan népszerű a kapszulás kávékészítés, nem véletlenül, hiszen különleges ízvilágot lehet elérni ezzel a megoldással. Eközben szerencsére a világ egyre inkább tudomást vesz a környezettudatosság jelentőségéről. Ezeket a vágyakat és elvárásokat egyesítik a Dolce Gusto újratölthető kávékapszulák, amelyek költségtudatos megoldásnak is számítanak.

Meghitt karácsony a körülményektől függetlenül
24
Nov

Amikor valaki a pandémiáról beszél, sokakban felmerül az a kérdés, hogyan lehetséges ilyen körülmények között meghitt az idei karácsony? Az ajándékokat hol szerezzem be, hogy ne kelljen kimozdulnom? A következő cikkben erre adunk választ.

Az év webshopja 2020 döntőjében
12
Okt

Első alkalommal indultunk a megmérettetésen, ahol szakmai zsűri pontozza a versenyzőket. Idén 450 induló webáruházból sikerült a legjobb 25 közé jutnunk.

Mi is lényegében a Halloween?
08
Okt

Ezen az éjjelen rémisztő jelmezeket viselnek kicsik és nagyok. Kísérteties történeteket mesélnek egymásnak, ijesztő arcú tököket faragnak, melyeket az udvaron helyeznek el. Más néven Jack lámpásnak hívják, ez segít elűzni a gonosz szellemeket valamint a töklámpásból kigyúló fény segít, hogy haza találhassanak elhunyt szeretteink.

Eleged van a szúnyogokból?
23
Máj

Van egy szuper eszköz, ami megoldást nyújt arra, hogy nyugodtan kint töltsd a szabadidőd az udvaron. Ez az eszköz abban segít, hogyha a rovar hozzáér a belsejében található elektromos részhez, akkor abban a pillanatban megsüti és leesik.

IzzON a grillsütő!
16
Máj

Te is szereted áthívni a barátaid, családtagjaid egy grillpartira? Az első gondolatod ilyenkor, hogy a legjobb fogást szeretnéd feltálalni nekik. Itt egy profi eszköz, ami elkerülhetővé teszi, hogy semmilyen bakit ne kövess el.

Párakapuval hűsölés a nyár
09
Máj

Gondolj csak bele, kint az udvaron 35-40 fok van, te kint ülsz a napágyon, a fejed védi a napernyő, és hűsítő vízpermet vesz körül. Eközben tudsz kellemesen pihenni a szabadban, míg a szomszédod a lakásból irigykedve néz.

Olvadjon a jég! Téli tippek autósoknak
16
Jan

Minden autós megküzd télen a párával és a jéggel, főleg a nem várt időkben. Általában egyből nyúlunk a jégkaparóhoz, ami nem egy kellemes munka a kora reggel a hidegben.

Led projektorok minden alkalomra...
30
Nov

Minden ünnep alkalmával próbálunk valamilyen dekorációt vinni otthonukba, amivel arra törekszünk, hogy sokkal jobban átjöjjön egy-egy ünnep meghittsége. Legyen szó az év bármelyik ünnepéről.

Öltöztesd ünnepi hangulatba otthonodat!
25
Nov

Lassacskán előkerülnek a karácsonyi dekorációk, amitől a lelkünk is ünnepi hangulatba öltözik. Hogyan hozzunk meghitt hangulatot úgy, hogy ne nyúljunk mélyre a pénztárcánkba?