Kérdése van? Hívjon minket! +36308867748

GRILL

Ha itt a jó idő és a barátok vagy akár rossz idő akkor sem szabad egy jó kerti grillezést kihagyni! Ha kezdő vagy, akkor sem kell az előre bekészített grillcsirke után nyúlni a hűtőben! Könnyítsd meg a sütést tapadásmentes grill hálóinkkal, legyen szó BBQ húsról, csirkeszárnyról vagy cukkiniról! Kültéri napelemes led lámpáinkkal meghitt hangulatot teremthetsz a kertbe – ha esetleg elhúzódna a parti vagy egy kis romantikázásra vágynál a pároddal.A kert egy darabka természet, ami körülveszi az otthon melegét. Épp ezért nem mindegy, hogy a házból kilépve egy elburjánzott romhalmaz vagy egy virágba borult udvar fogad téged! Legyen szó zöldségeskertről, rózsabokorról, gyümölcsfáról vagy szőlőről, a zöld környezetben lenni mindig öröm. Néhány egyszerű tippel sokat tudsz javítani kerted szépségén.

Először is: egy szép kert sok mindent elárul a gondozójáról! Díszkertekhez, ágyásokhoz használd kézi mini eszközeinket, gereblyéinket, kapáinkat és ültető ásóinkat.

Másodszor: néhány megfelelően elhelyezett kerti bútorral és lámpával igazi mesebeli lugast varázsolhatsz kertedből. A lángokat imitáló LED lámpáinkkal biztosra veheted a szabadban töltött meghitt családi estéket! A nagy nyári hőségben ne feledkezz meg növényeid védelméről sem! Öntözőszettjeink, locsolócsöveink gondoskodnak a megfelelő vízellátásról. Nem mellesleg nincs is jobb érzés, mint negyven fokban egy pohár jéghideg limonádéval átmenni a párakapu alatt!

Harmadszor pedig: a kert ne csak a munkáról szóljon! A közös grillezés mindig jó ürügy a régi baráti társaság összehozására. Egy szabad nyári estére nem is kell jobb program: egy hideg sör vagy fröccs mellé mindig jólesnek az ínycsiklandó falatok! Enni persze mindenki szeret, azonban fontos a csapatmunka! Apa vágja a húst, anya készíti a salátát egy finom joghurtos öntettel, a te dolgod már csak a sütés legyen! Ha sikerül végre összehozni a régi társaságot, dobd fel az est hangulatát világító LED-es parti poharainkkal!

Egy szó, mint száz: kereshetsz faszeneset, elektromosat vagy gázgrillt, a jókedv, a viccek és a kellemes beszélgetések lesznek azok, amire emlékezni fogtok. A te dolgod már csak azt, hogy biztosítsd az ehhez szükséges eszközöket!