Kérdése van? Hívjon minket! +36308867748

KARÁCSONY, MIKULÁS

Nem szeretnéd, hogy az adventi készülődés felesleges pénzkidobással és veszekedéssel járjon? Szívesen meglepnéd a rokonaidat, családodat valamivel, de egy újabb csomag tusfürdőnek te sem örülnél? Varázsolj ünnepi hangulatot otthonodba! Egyedi karácsonyi dekorációinkkal garantáltan elnyered a család tetszését! A jó ötletekért mi felelünk, a kivitelezést rád bízzuk! Lepd meg gyermekedet egy mikulásnak címezhető levélcsomaggal vagy készítsd el a tökéletes terítéket a karácsonyi vacsorához!


157termék
 
157termék

Karácsonyi vacsora pompás kelléke lehet a mikulásos pohár és tányéralátét, mely sokkal gazdagabbá teheti asztalodat. Garantálom, hogy minden vendég megcsodálja majd. Vacsora után jöhet a várva várt, finomabbnál finomabb sütemények, melyeket a karácsonyi mintás fémtálcákra rakva teheted az asztal közepére.

Ne csak az asztal és te légy ünnepi ruhában! Öltöztesd fel székeidet karácsonyi székhuzattal, ami sokkal látványosabbá teszi a meghitt vacsorádat. Ha már öltözködésről van szó, sem a mosdó sem a ház külseje nem maradhat el. A karácsonyi wc ülőke huzattal megnyered a vendégeid tetszését valamint LED-es fényjátékkal elvarázsolod a gyerekek szívét. Beállíthatod, hogy milyen karácsonyi mintát világítson a házad külsejére. Ne aggódj a hóviharok miatt, a talajba leszúrhatod a lézerprojektort, így nyugodt szívvel kint hagyhatod a sötét, hóviharos éjszakban.

Nem maradhat el az egyik legkedveltebb karácsonyi családi program, a mézeskalács sütés. Erre segítségedre van 3D süti kiszúró forma, melyet felnőttek, gyerekek egyaránt megcsodálnak. Kidekorálása mókás feladat mindenki számára.

Vidd otthonodba a karácsony melengető, meghitt érzését egy hangulatos LED-es kandallóval, ami előtt ülve forró csokit szürcsölsz karácsonyi mintás szívószállal. Mindeközben gyönyörködhetsz bámulatos gömbdíszekkel, fényfüzérekkel és csillagszóróval feldíszített karácsonyfádban.

Jöhet az ajándékozás! Rejtsd el a meglepetést Mikulás csizmában, amit a kandalló fölé akaszthatsz! Sokkal mókásabb, ha a család összes tagjának különböző mintázatú csizmái vannak: hóemberes, Mikulásos és a macis.

Gondoskodj arról, hogy legyen mindenki számára különleges az idei karácsony!