Kérdése van? Hívjon minket! +36308867748

Blog
2020.01.16 10:30

Olvadjon a jég! Téli tippek autósoknak

Olvadjon a jég! Téli tippek autósoknak

Minden autós megküzd télen a párával és a jéggel, főleg a nem várt időkben. Általában egyből nyúlunk a jégkaparóhoz, ami nem egy kellemes munka a kora reggel a hidegben.

 

Olvadjon a jég!

Téli tippek autósoknak!

Minden autós megküzd télen a párával és a jéggel, főleg a nem várt időkben. Általában egyből nyúlunk a jégkaparóhoz, ami nem egy kellemes munka a kora reggel a hidegben.

 

Páratörlő és jégkaparó
Autós páramentesítő
VMD Jégoldó spray
Téli-nyári szélvédőtakaró


A problémák megoldása érdekében egyik kiváló megoldást nyújt a multifunkciós ablaktisztító, mellyel rengeteg időt spórolhat meg. A 2 az egy 1-ben páratörlő és jégkaparó praktikus, hiszen teleszkópos és egyik végén egy strapabíró jégkaparót talál, míg a másik végén egy 180°-ban elfordítható textil fejet, mely alkalmas a belső térből lecsapódó nedvesség megszüntetésére. A másik kiváló ok a jég eltávolítására a jégoldó spray, amely azonnal eltávolítja a jeget a szélvédőről valamint az üveg felületről. Rengeteg időt spórolhat meg ezzel. Ha megszeretnénk előzni a jegesedést, akkor érdemes lefújni a zárakat a jegesedést megelőzően. Induljon egyszerűen mindennapjai! 

 


 

Ne várjon túl sokat a hideg autójában!

A hideg téli napokon kellemetlenséget okoz, amikor a mínuszból a hideg autóba ülünk be. Vacogva várjuk, mikor kezd el melegíteni az autó utastere. Ne várjunk rá, legyen egyből jó idő az autójában. A fűthető ülésvédő azonnal kellemes meleget biztosít utasai számára. 


Ez a fűthető üléshuzat használata egyszerű, 12 V-ról működik, melyet a szivargyújtóból érhet el egy 120 cm-es kábel segítségével.

A fűtés intenzitása állítható 2 fokozatra is, lehet magas és alacsony intenzitású. A melegítő ülés a kapcsoló középre állásának beállításával kapcsolható ki.
Hogyan rögzítsük?
A fűthető üléspárnát négy darab gumis pánttal tudjuk rögzíteni az üléshez, így könnyen be és kivehetőek. Ezek a rögzítő gumis pántok 14 cm hosszúak.
Hagyja, hogy kényelmesen és melegen utazhasson autójában!

(a cikk a KütyüNeked.hu webáruház tulajdona)