Kérdése van? Hívjon minket! +36308867748

Blog
2020.05.16 08:43

IzzON a grillsütő!

IzzON a grillsütő!

Te is szereted áthívni a barátaid, családtagjaid egy grillpartira? Az első gondolatod ilyenkor, hogy a legjobb fogást szeretnéd feltálalni nekik. Itt egy profi eszköz, ami elkerülhetővé teszi, hogy semmilyen bakit ne kövess el.

Kétféle embertípus van: aki szeret sütni-főzni, jókat enni, és aki csak szimplán az evésre koncentrál, de a munkát inkább meghagyja másnak. Sajnos az utóbbihoz tartozom… úgy tűnik, nem én fogom megnyerni a konyhafőnök következő évadát.

Viszont te is tudod, hogy nem ehetsz állandóan a mekiben vagy a sarki gyrososnál. Na meg össze kéne hozni már azt a rég áhított baráti találkozót... Tapasztalataim szerint még a legkeményebb határidőnaplós ismerősök is ellágyulnak egy jó grillezés hallatán.

Úgy gondolom, egy közös családi vagy baráti grillezésnek nem arról kell szólnia, hogy a házigazda tesz-vesz és sütöget, hanem mindenki jól érzi magát. Robotolni bármikor tudsz a konyhában, ha ez minden vágyad. Az BBQ grillsütő lapja tapadásmentes, így nem kell kétpercenként felkaparnod a húst vagy a zöldségeket.

Mindemellett a finom, ropogósra sült ételeket sem szükséges állandóan átfordítanod a másik oldalára, miközben nagy műgonddal vakarod le róla az elszenesedett darabkákat. Mindkét oldala fordítás nélkül, gyönyörűen átsül.

Az abszolút favorit nálam viszont az, hogy nem kell még pluszban a mosogató felett görnyednem, hogy aztán a könnyeimmel áztassam órákon keresztül az elszenesedett lapot. Nagyjából két-három mozdulattal lejön az összes ételmaradék.

És persze remek lakomákat csapok minden hétvégén. Sőt, így még édesanyám is elhiszi, hogy konyítok valamit a konyhaművészethez!

 (a cikk a KütyüNeked.hu webáruház tulajdona)