Blog

IzzON a grillsütő!

2020.05.16 08:43
IzzON a grillsütő!

Te is szereted áthívni a barátaid, családtagjaid egy grillpartira? Az első gondolatod ilyenkor, hogy a legjobb fogást szeretnéd feltálalni nekik. Itt egy profi eszköz, ami elkerülhetővé teszi, hogy semmilyen bakit ne kövess el.

Itt a nyár, a levegőben finom sült illat száll. Te is szereted áthívni a barátaid, családtagjaid egy grillpartira? Az első gondolatod ilyenkor, hogy a legjobb fogást szeretnéd feltálalni nekik. Igyekszel sütés közben mindig odafigyelni, hogy ne égjen oda véletlenül sem az étel. Itt egy profi eszköz, ami elkerülhetővé teszi, hogy semmilyen bakit ne kövess el.

Ha nem vagy egy konyhatündér, ne félj, a grillezés neked is menni fog!

A tapadásmentes grillsütő lap segítségével ugyanazt a hatást érheted el, mint egy speciális grilleszközzel. Süthetsz rajta zöldségeket, húsokat, kolbászt, halat, tojást, gyümölcsöket. Az ételek sütésénél biztosra veheted, hogy nem fognak letapadni vagy leragadni és a rács közzé sem fog beesni egy falatka sem.

Hagyd, hogy figyelem nélkül süljenek!

Nem kell folyamatosan lemaradni a buliról, hogy folyamatosan az ételt figyeled, fordítod, hiszen magától egyenlően fognak sülni a rajta hagyott ételek.

Ne áztasd órákig a lapot!

A grillsütő lap takarítása abszolút megterhelő, csak néhány mozdulattal letörlöd és máris újra használható.

Süss mesterszakács szinten, és legyen minimális a hibázási lehetőséged!

A tapadásmentes grillsütő lap segít ebben!