Kérdése van? Hívjon minket! +36308867748

HALLOWEEN

Ezen az éjjelen rémisztő jelmezeket viselnek kicsik és nagyok. Kísérteties történeteket mesélnek egymásnak, ijesztő arcú tököket faragnak, melyeket az udvaron helyeznek el. Más néven Jack lámpásnak hívják, ez segít elűzni a gonosz szellemeket valamint a töklámpásból kigyúló fény segít, hogy haza találhassanak elhunyt szeretteink.


82termék
82termék

Ehhez az ünnephez számos dekoráció kapcsolódik. Nem véletlen, hogy az egyik közkedvelt hagyomány ez, főként a fiatalok körében.

A Halloween egyik legismertebb díszlete a faragott töklámpás. Ilyenkor sokan vásárolnak tököket a boltokban vagy éppen a kertből szedik le a kész termést. Az ősz egyik legszebb terméséről van szó. A gyerekeknek nagyon élményszerűvé tehetik ezt a napot, ha ők maguk varázsolhatják a kertet kísértetiessé. Öltöztessük környezetünket hangulatos udvari fénybe.

Bátran válasszuk a „tökös” rémkertet!

A gazdag, csodás látvány érkezéskor ámulatba ejt minden kedves vendéget. Tetőzhetjük a pompát akár girlandokkal vagy népszerűek manapság a szolár fények és a LED dekorok is. Megteremtik az igazi ünnep varázsát. Hogy a vendégek könnyedén megtalálják a bejáratunkat a sötét éjszakában, nagyszerű segítséget nyújt a lámpás, ami „tök” jó hangulatot teremt udvarunkra. Látványuk lenyűgöző a sötét, rémisztő éjben.

„Tökre” hátborzongató teremtmények

Egy halloweeni kert egyik alapvető alkotóelem a hátborzongató teremtmények. Egyik legismertebb a denevér. Minden vendég megrémül tőle, tudjuk róluk, hogy védett állatok, mert megeszik a rovarokat. Mára már sokan díszítik kertjüket ezen a napon ezzel a kis rémisztő lényecskével.

Másik ilyen irtózóan félelmetes teremtés a pók. Nélkülük nem lenne igazi a rémes kert. A pókháló egy Halloweeni rendezvényen elengedhetetlen kellék.

Gyakori dekoráció közé tartozik még a csontváz is. Sokan jelmezként is használják az ötletet. Félelemgerjesztő hatása van, megnyerő, aki ilyet visel vagy lát egy kerti díszletben.  Tegyük a Halloweenünket tök jó élménnyé!