Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tudtad?

  Vásárolj rizikó nélkül!
  Ha mégsem tetszik, visszavásároljuk.

  Gyors kiszállítás!
  Akár már másnap átveheted.

  Minden lépésről tudni fogsz!
  Folyamatos státusz értesítés.

  Fizess ahogy szeretnél!
  Utánvét, átutalás, bankkártya.

  Kiváló ár/érték arány!
  Prémium kiszolgálás, alacsony árak.

Blog

Párakapuval hűsölés a nyár

2020.05.09 08:25
Párakapuval hűsölés a nyár

Gondolj csak bele, kint az udvaron 35-40 fok van, te kint ülsz a napágyon, a fejed védi a napernyő, és hűsítő vízpermet vesz körül. Eközben tudsz kellemesen pihenni a szabadban, míg a szomszédod a lakásból irigykedve néz.

Te is nehezen birkózol meg a nyári hőséggel? Ne várd meg az esti lehűlést, hogy kitudj mozdulni a szabadba!

A nyárról sokaknak a forróság, a kánikula jut rögtön eszébe. Nem tudnak napközben kimozdulni a házból, így a ház körüli munkák csak naplemente után kerülhet szóba. Ilyekor a házban is elég nagy szenvedés bent tartózkodni. Képesek vagyunk lemondani a baráti kültéri programjainkat vagy csak estére szervezni az összejöveteleket. Mindenki arra vágyik, hogy bárcsak pár fokkal hűvösebb lenne a házában vagy a kertjében.

Erre máris van egy jó ötlet, az úgynevezett párakapu.

Mire jó ez a hűs pára?

Gondolj csak bele, kint az udvaron 35-40 fok van, te kint ülsz a napágyon, a fejed védi a napernyő, és hűsítő vízpermet vesz körül. Eközben tudsz kellemesen pihenni a szabadban, míg a szomszédod a lakásból irigykedve néz. Ha szeretsz sütögetni a szabadban, akkor sem kell megvárnod, amíg lemegy a Nap, nyugodtan napközben is áthívhatod a barátaid, mert kellemes idő lesz a kertedben. Biztos vagyok benne, ha a barátaid megtapasztalják, biztos az egész nyarat a kertedben akarják tölteni.

Hogyan működik a párásító?

Nem kell megijedni a használatától, roppant egyszerű. A csomagban kilenc fúvóka van, amelyeket könnyen felszerelhetsz bárhova. Szerelheted filagóriára, napernyőre, vagy ha kerti munkát végzel, a közeledbe is felrakhatod, hogy jobban menjen a munka.

Az összeszerelésére nem kell nagy szakértelem. Egyszerűen csak csatlakoztasd a kerti csaphoz az átalakító segítségével, mint egy slagot. A gumitömlőkkel irányíthatod a vizet a fúvókákba, melyeket gyorskötözők segítségével két perc alatt bárhova felerősíthetsz. A gyorskötözőket a csomag tartalmazza. Nem kell félni a rozsdásodástól, mert minden alkatrész műanyagból van.

Vidd a kertedbe az élményfürdőt pénztárcabarát áron!