Kérdése van? Hívjon minket! +36308867748

Blog
2020.05.09 08:25

Párakapuval hűsölés a nyár

Párakapuval hűsölés a nyár

Gondolj csak bele, kint az udvaron 35-40 fok van, te kint ülsz a napágyon, a fejed védi a napernyő, és hűsítő vízpermet vesz körül. Eközben tudsz kellemesen pihenni a szabadban, míg a szomszédod a lakásból irigykedve néz.

Te is nehezen birkózol meg a nyári hőséggel? Ne várd meg az esti lehűlést, hogy kitudj mozdulni a szabadba!

A nyárról sokaknak a forróság, a kánikula jut rögtön eszébe. Nem tudnak napközben kimozdulni a házból, így a ház körüli munkák csak naplemente után kerülhet szóba. Ilyekor a házban is elég nagy szenvedés bent tartózkodni. Képesek vagyunk lemondani a baráti kültéri programjainkat vagy csak estére szervezni az összejöveteleket. Mindenki arra vágyik, hogy bárcsak pár fokkal hűvösebb lenne a házában vagy a kertjében.

Erre máris van egy jó ötlet, az úgynevezett párakapu.

Mire jó ez a hűs pára?

Gondolj csak bele, kint az udvaron 35-40 fok van, te kint ülsz a napágyon, a fejed védi a napernyő, és hűsítő vízpermet vesz körül. Eközben tudsz kellemesen pihenni a szabadban, míg a szomszédod a lakásból irigykedve néz. Ha szeretsz sütögetni a szabadban, akkor sem kell megvárnod, amíg lemegy a Nap, nyugodtan napközben is áthívhatod a barátaid, mert kellemes idő lesz a kertedben. Biztos vagyok benne, ha a barátaid megtapasztalják, biztos az egész nyarat a kertedben akarják tölteni.

Hogyan működik a párásító?

Nem kell megijedni a használatától, roppant egyszerű. A csomagban kilenc fúvóka van, amelyeket könnyen felszerelhetsz bárhova. Szerelheted filagóriára, napernyőre, vagy ha kerti munkát végzel, a közeledbe is felrakhatod, hogy jobban menjen a munka.

Az összeszerelésére nem kell nagy szakértelem. Egyszerűen csak csatlakoztasd a kerti csaphoz az átalakító segítségével, mint egy slagot. A gumitömlőkkel irányíthatod a vizet a fúvókákba, melyeket gyorskötözők segítségével két perc alatt bárhova felerősíthetsz. A gyorskötözőket a csomag tartalmazza. Nem kell félni a rozsdásodástól, mert minden alkatrész műanyagból van.

Vidd a kertedbe az élményfürdőt pénztárcabarát áron!

(a cikk a KütyüNeked.hu webáruház tulajdona)