Kérdése van? Hívjon minket! +36308867748

NYÁR

Emlékezetes nyár nagyobb kiadások nélkül? Miért is ne? Akár egy „grillezős estét” tervezel a barátokkal, akár új úticélokat fedeznél fel, nálunk megtalálod, amit keresel. Elektromos rovarcsapdáinknak és menő, mintás szúnyoghálóinknak hála másnap nem kell fájó szúnyogcsípésekkel kelned. Állítsd össze a saját grillező szetted, dobd fel az estét egy sörpong meccsel! Lazulj felfújható matracainkon egy jó Cuba Libré-t szürcsölve és élvezd a lemenő nap utolsó sugarait! Azért a napszúrással óvatosan – tudod: árnyék, sok-sok víz, és egy extra tipp: jéghideg, hűs vízpermetező!


65termék
65termék

Ahhoz, hogy emlékezetes nyarad legyen, ki kell mozdulni a négy fal közül. Viszont nem feltétlenül szükséges nagy, világ körüli utakra gondolni: néha egy közös családi vacsora a szabadban is ugyanakkora élmény lehet, mint egy hét a homokos olasz tengerparton. Minőségi termékeinkkel és alacsony árainkkal segítünk, hogy megtervezd a hozzád illő nyaralást!

Egy hét a Balaton északi partján? Nem probléma! Pakold be a csomagtartóba a menő ananász matracot és flamingó úszógumit! Igen, tudjuk: a nyári dugótól és az előre csomagolt szendvicsektől nem tudunk megmenteni, a hőségtől azonban igen! Próbáld ki kézi ventilátorainkat a legkülönfélébb színekben, vidd magaddal sportoláshoz, nyaralásra, strandra! Ha inkább a dizájn termékeket kedveled, keresd az USB-csatlakozóval működő dinnye és citrom mini ventilátorainkat! Cseréld le a régi, unalmas fehér ventilátorodat egy sokkal menőbbre!

Egy kerti grillparti? Erre úgyis mindenki eljön! Te hozod a barátokat, mi az új készletedet! Különben is: a grillszezon addig tart, ameddig jó idő van! Minek robotolnál órákat a konyhában, ha közben a kertben vagy a teraszon is magadba szívhatod a BBQ mesés illatát? A tapadásmentes grillsütő lappal akkor is finom húsokat süthetsz, ha nem vagy épp egy sztárséf! Grillezhetsz zöldségeket, halakat, húst, de a bátrabbak akár gyümölcsöket vagy pizzát is süthetnek rajta! Grillező lapjaink és hálóink tisztítása gyors és egyszerű, nem kell órákat vesződnöd a mosogatással.

Persze szomorú igazság, de nincsen nyár szúnyogok nélkül. A régi praktikákat már ismerjük: ragasztós csapda, szúnyogirtó spray – ezek azonban sokszor csak részben működnek. Az elektromos rovarcsapdánk UV-fénnyel vonzza maga felé a szúnyogokat és egyéb rovarokat, a magas feszültég gyorsan, kíméletesen végez a kellemetlen rovarokkal. Egyszerű, hatásos, gyors – és esztétikusabb, mint a ragadós légypapíron csapdába esett rovarok, molyok látványa.